Accountants, adviseurs en administrateurs

Over ons

BW&S B.V. werkt niet vóór, maar mét de ondernemer. Als bedrijfsadviseur, accountant en administrateur zijn we betrouwbaar, betrokken, proactief en denken we met je mee. We kijken niet alleen naar de cijfers, maar staan ook naast jou als ondernemer.

Onze specialisten richten zich op advisering en ontzorgen van het Midden- en Kleinbedrijf. Allemaal beschikken zij over aantoonbare, ruime ervaring en over de juiste instelling die jou als ondernemer verder helpt. Of het nu gaat om het maken van grote groeistappen of het verbeteren van de situatie in het geval van een zakelijke crisis.

Wij begeleiden en adviseren het Midden- en Kleinbedrijf

De platte organisatiestructuur, korte lijnen, informele en open uitstraling, betrouwbaarheid en betrokkenheid kenmerken ons kantoor. Daarbij zien we elke samenwerking als een gezamenlijke uitdaging. Van de administratie en het opstellen van jaarcijfers tot het doen van belastingaangiften en het adviseren over fiscale mogelijkheden; voor elke klus doen wij ons uiterste best.

Bij BW&S B.V. nemen we het initiatief op de momenten dat dat nodig is. We dragen verbeteringen en suggesties aan en om snel tot de kern van het probleem te komen, kijken we verder dan de vraag van de ondernemer. We geven je alleen dat antwoord dat jou écht verder helpt. Dankzij onze betrokkenheid kunnen we jou optimaal begeleiden en adviseren.

Onze diensten

BW&S B.V. is naast accountant ook als bedrijfsadviseur en administrateur werkzaam. U kunt bij ons dan ook terecht voor de volgende diensten:

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een vraag over vraag over een bepaalde dienst? Neem dan contact op met ons, dit kan telefonisch naar 0571-746020 , of via een e-mail naar info@bw-s.org. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen Bel ons gelijk op: 0571-746020