Accountants, adviseurs en administrateurs

Interim personeel

Het voordeel van een hoogopgeleid land als Nederland, is dat er altijd interim personeel beschikbaar is dat tijdelijk uw afwezige werknemer kan vervangen. BW&S is een organisatie die u kan helpen bij het vinden van deze kandidaten. Wij kunnen binnen een handomdraai interim personeel benaderen die staan te popelen om tijdelijk in dienst te komen bij uw bedrijf. BW&S is hiertoe in staat dankzij ons wijdverspreide netwerk, dat zich uitstrekt over heel Nederland.

Of er nu een zwangerschapsverlof ten grondslag ligt aan de tijdelijke afwezigheid van uw werknemer of een langlopende ziekte: BW&S is er altijd voor u om het vinden van interim personeel te vergemakkelijken. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze dienstverlening? BW&S vertelt u er graag meer over op deze pagina.

Interim vacatures

Interim vacatures zijn eenvoudig te vervullen met behulp van BW&S. Bij een eerste ontmoeting kunt u al uw wensen en eisen aan ons kenbaar maken. Door de tijd voor u te nemen in dit gesprek, kunnen onze vakkundige teamleden zich een beter beeld vormen bij het plaatje dat u voor ogen heeft.

Vervolgens zetten wij een nauwgezet wervingsproces voor u op touw. We benaderen mensen uit onze eigen omgeving en speuren ons online netwerk af. Nadat we de werving van het interim personeel op ons hebben genomen, maken we samen een definitieve keuze wie de ‘man for the job is’. Door deze kritische blik, krijgt u straks echt een plaatsvervangend chef die over alle kwaliteiten beschikt die noodzakelijk zijn voor de groei van uw organisatie.

Interimopdracht

Heeft u een financieel gerichte interimopdracht? Dat komt goed uit, want BW&S is met name gespecialiseerd in het vinden van interim personeel dat zich richt op HR- en salaris gerelateerde kwesties.

Het aanbieden van een interimopdracht biedt veel voordelen met zich mee ten opzichte van een ZZP-er. Interim personeel voelt zich meer verbonden met uw organisatie en daarnaast komt deze werknemer echt bij u in dienst, waardoor zowel u als uw nieuwe collega rechten en plichten heeft.

BW&S

Wilt u uw interim personeel mogelijk laten werven door BW&S, maar twijfelt u nog enigszins? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze medewerkers zal dan de tijd nemen om alle zorgen bij u weg te nemen.