Accountants, adviseurs en administrateurs

Bedrijfsadvies

Het is goed mogelijk dat uw bedrijf het rustige vaarwater ineens verruilt voor een periode vol veranderingen. Het is in zo’n situatie dan wel prettig om een beroep te doen op bedrijfsadvies van BW&S. Onze teamleden fungeren graag als klankbord bij het opzetten van een businessplan, maar vertellen u net zo graag over de ‘do’s en don’ts’ als een familielid op het punt staat om uw bedrijf over te nemen.

Dankzij onze bedrijfsadvies dienstverlening, beschikt u straks over een vakbekwame partner die voor u klaarstaat als u moeite heeft met het doorhakken van knopen. Komt ons bedrijfsadvies als geroepen? BW&S gaat op deze pagina dieper in op deze service, zodat u beter weet wat u van ons kunt verwachten.

Financieel plan maken

Start u voor het eerst een onderneming, dan kan uw stresslevel tot grote hoogtes reiken. Een financieel plan maken zal in ieder geval de nodige verlichting geven. BW&S neemt u hiervoor graag bij de hand. Door zo’n financieel plan te laten maken door BW&S, weet u beter wat reële doelen zijn voor het komende jaar. Bovendien zorgt zo’n plan ervoor dat investeerders weten waar hun gespendeerde budget heengaat.

Bedrijfsadviseur

BW&S is dé bedrijfsadviseur van Oost-Nederland. Met kantoren in Apeldoorn, Twello en Zwolle, is onze helpende hand altijd binnen handbereik. Een groep die vaak bij ons als bedrijfsadviseur aanklopt, zijn ondernemers die op het punt staan om hun bedrijf over te doen aan iemand anders. Bij een bedrijfsovername komen veel zaken om de hoek kijken waar u op voorhand geen rekening mee heeft gehouden. BW&S heeft teamleden aan boord die een grote hoeveelheid kennis in huis hebben en dragen deze graag over aan u als ondernemer.

Wij zullen u onder andere helpen bij het opstellen van een geheimhoudingsverklaring. Op die manier bent u verzekerd van een vlekkeloze overname. Als onafhankelijke instantie zijn wij eveneens in staat om u een eerlijk advies te geven omtrent de waardebepaling. De onderneming waar u jarenlang uw ziel en zaligheid in heeft gestopt zal daardoor nooit voor een te lag bedrag van de hand worden gedaan.

BW&S

Naast het opstellen van financieringsplannen en geheimhoudingsverklaringen, biedt BW&S ook nog andere subdiensten van bedrijfsadvies aan. Wij bieden u ook begeleiding bij het opzetten van een business plan en het optimaliseren van ICT-tools. Bent u mogelijk geïnteresseerd? Laat dan uw gegevens bij ons achter. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen!