Accountants, adviseurs en administrateurs

Administratieve dienstverlening

BW&S is een administratiekantoor, dat zowel in Apeldoorn, Twello als Zwolle vestigingen heeft. Als administratiekantoor streven wij ernaar om het ondernemerschap van ZZP’ers, eenmanszaken en MKB-organisaties te vergemakkelijken. Dit doen we door de volledige administratie bij u uit handen te nemen. Wilt u meer weten over ons als administratiekantoor? Op deze pagina vertellen we u er meer over.

Administratie uitbesteden

Administratie uitbesteden lijkt op voorhand misschien spannend, maar niet als u in zee gaat met BW&S. Wij zijn namelijk een zeer veelzijdig administratiekantoor, dat zich dagelijks bezighoudt met verschillende facetten van administratie. Zo kan BW&S simpele facturen voor u verwerken. Maar ook meer gecompliceerde uitwerkingen van administratie, zoals salarisadministratie en BTW- en belastingaangiftes behoren tot ons dienstenpakket.

Administratie uitbesteden aan een kantoor als BW&S voorkomt dat het papierwerk zich opstapelt en u tegen een achterstand aankijkt die niet meer in te halen is. Is dit al het geval bij u op kantoor en ziet u door de bomen het bos niet meer? BW&S beschikt over meerdere boekhouders die erin getraind zijn om achterstallig werk op orde te maken. Wij zorgen voor wat licht aan het einde van uw donkere tunnel.

Financiële administratie uitbesteden

Financiële administratie uitbesteden aan BW&S zal u behoorlijk wat tijd besparen. Als ervaren administratiekantoor in het oosten des lands stropen wij dagelijks de mouwen op om samen met u op zoek te gaan naar fiscale en administratieve oplossingen. Aangezien wij er zijn om u te helpen, rapporteren wij maandelijks aan u. Door deze berichtgeving bent u op de hoogte van de financiële situatie van uw onderneming. Besluit u uw financiële administratie uit te besteden bij BW&S, dan gaat u dus in zee met een partner die echt met u meedenkt en onderdeel wordt van uw bedrijf.

BW&S

Wilt u meer informatie over een van de diensten van BW&S? Of wilt u graag vrijblijvend kennis maken? Schroom dan niet en stuur ons een e-mail naar info@bw-s.org. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor een administratiekantoor in het oosten moet u bij BW&S zijn.