Accountants, adviseurs en administrateurs

Starters beginnen hier

Een onderneming starten doe je met dromen en doelen die je van plan bent te behalen. Om hiernaar te streven is het van essentieel belang om een goede start te maken. De keuzehoeveelheid voor startende ondernemers is echter dusdanig groot dat men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Het is dan ook de kunst om de informatie die voor jou van belang is om te zetten in een aantal handvatten die je helpen bij een vliegende start van je onderneming.

Speciaal voor startende ondernemers heeft BW&S daarom een starterspakket opgesteld. Bij de start van je onderneming krijg je 8 uur advies voor €295,- (inclusief BTW).

Bekijk het starterspakket voor ondernemers

Het starterspakket biedt ondersteuning bij onder andere de volgende onderdelen:

  • Opstellen ondernemingsplan (inclusief begroting)
  • Zoektocht passende financiering
  • Keuze rechtsvorm
  • Inschrijving Kamer van Koophandel/Belastingdienst
  • Opstellen overeenkomsten
  • Keuze verzekeringen
  • IT-oplossingen
  • Opzetten boekhouding

Kortom: het starterspakket van BW&S helpt startende ondernemers bij het regelen van alle essentiële zaken, zodat jij de juiste keuzes durft te maken die jou en je onderneming de gewenste richting op laten gaan.

Maak vrijblijvend en gratis kennis met BW&S

BW&S B.V. is een relatief jong accountantskantoor met aantoonbaar ruime ervaring. Ons kantoor bestaat uit 12 medewerkers die zich richten op advisering en ontzorging van het Midden- en Kleinbedrijf. Ons kantoor kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met korte lijnen, vergezeld van een informele en open uitstraling. Met gebruikmaking van hedendaagse (scan- en herken) software optimaliseren wij uw administratie zodat u zich kunt richten op uw bedrijf en dat uw cijfers betrouwbaar en up-to-date zijn. Zoekt u een (bedrijfs-) adviseur, accountant of administrateur waarop u kunt vertrouwen en die niet alleen naar de cijfers kijkt, maar ook naast de ondernemer staat, dan heeft u deze gevonden bij BW&S B.V.

Wij laten u bij BW&S graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Door geheel gratis en vrijblijvend kennis te maken met ons kunt u als ondernemer ontdekken hoe het is om samen met ons uw uitdaging aan te gaan. Of het nu gaat om administratieve zaken, het opmaken van jaarrekeningen of fiscaal, bedrijfs- (economisch) advies; BW&S staat voor u klaar!

Contact opnemen Bel ons gelijk op: 0571-746020