Accountants, adviseurs en administrateurs

Personeelsdiensten

Uw werknemers zijn de belangrijkste pionnen binnen uw organisatie. Dankzij de personeelsdiensten van BW&S, zorgt u ervoor dat zij tevreden zijn én blijven. Bij BW&S werken namelijk mensen die dankzij jarenlange ervaring een karrenvracht aan knowhow hebben opgedaan. Daardoor kennen zij de klappen van de zweep op hun duimpje en weten ze precies wat wel en niet werkt als het gaat om personeelsdiensten.

Onze personeelsdiensten zijn allesomvattend te noemen. Wij kunnen u gedegen advies geven wat betreft salarisverwerking en HR-beleid, maar recruitment en detachering behoren eveneens tot onze expertises. Wilt u meer weten over onze personeelsdiensten? Op deze pagina vertellen wij u er meer over!

Personeelsadvies

Ondernemen gaat zoveel verder dan het signaleren van trends en het in de gaten houden van cijfers. Zodra uw bedrijf groeiende is en er meer werknemers in dienst komen, is personeelsadvies geen overbodige luxe. Door een beroep te doen op deze service van BW&S, voorkomt u onenigheden met uw werknemers en kunt u de wensen en eisen beter in kaart brengen.

In Nederland zijn er een hoop voorwaarden waar u aan moet voldoen als werkgever. Zo heeft u de wettelijke verplichting om te voldoen aan de ATW en wordt er eveneens van u verwacht dat u tijdig een loonstrookje kunt overhandigen aan uw werknemers. De teamleden van BW&S weten precies wat al dan niet is toegestaan en geven u daarom graag personeelsadvies, zodat u er zeker van bent dat u volgen de wet handelt.

Personeelsadvies op maat

Personeelsadvies op maat: dat is waar BW&S voor staat. Naast het naleven van de wetgeving, kunnen wij u ook van dienst zijn omtrent HR-kwesties. Onze teamleden helpen u graag bij het uitstippelen van carrièrepaden van uw werknemers, loonbepaling en het werven van nieuw personeel. Maar ook als u niet weet wat uw rechten en plichten zijn omtrent langdurig zieke werknemers, kunnen wij u personeelsadvies op maat geven. Onze personeelsdiensten tillen uw onderneming naar een hoger level!

BW&S

Lijken de personeelsdiensten van BW&S u wel wat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Een van onze werknemers zal u dan vertellen over de mogelijkheden. Indien u de voorkeur geeft aan een telefonisch gesprek, mag u ons altijd bellen.