Accountants, adviseurs en administrateurs

Dienstenoverzicht

De diensten die BW&S B.V. verricht zijn onder te verdelen in zes categorieën. Bekijk welke verschillende diensten BW&S aanbiedt en neem contact met ons op. Een gedreven en ervaren team staat voor u klaar, om u te helpen bij onderstaande diensten. Met drie kantoren in de stedendriehoek, is er altijd een helpende hand binnen handbereik. BW&S helpt u graag bij de volgende diensten:

Accountancy diensten

Accountancy omvat onder andere het samenstellen van jaarrekeningen, publicatiestukken ten behoeve van de Kamer van Koophandel. Maar ook aangiften van vennootschaps-, inkomsten- en dividendbelasting. Lees meer over onze accountancy diensten.

Administratieve dienstverlening

Onze administratieve dienstverlening omvat onder andere het verzorgen van de financiële administratie, periodieke beoordeling van financiële administratie, opzetten en optimaliseren van de administratie en verzorgen van aangiften omzetbelasting. Lees meer over onze administratieve dienstverlening of bekijk onze scan- en herkensoftware.

Personeels (advies) diensten

Ook staan we voor u klaar met vragen omtrent personeel. We helpen u bij het verwerken van salarissen en overig advies op het gebied van personeel en salaris. Lees meer over onze personeelsadviesdiensten.

Bedrijfsadvies diensten

Onze bedrijfsadvies diensten omvat onder andere het begeleiden bij het opzetten en optimaliseren van periodieke managementinformatie. Waarbij we gebruik maken van moderne ICT-tools. Lees meer over de bedrijfsadvies diensten die BW&S aanbiedt.

Fiscaal advies

We staan voor u klaar als u vragen heeft omtrent fiscaal advies. Dit omvat onder andere het optimaliseren van de fiscale situatie voor de korte en lange termijn. En aangiften van vennootschaps-, inkomsten- en dividendbelasting. Bekijk de mogelijkheden omtrent fiscaal advies.

Interim personeel

Heeft u behoefte aan interim personeel bij bijvoorbeeld ziekte of tijdelijke onderbezetting? BW&S helpt u verder. Wij kunnen zorgdragen voor uw financiële of personeels- c.q. salarisafdeling. Lees meer over de mogelijkheden van interim personeel.