Accountants, adviseurs en administrateurs

Fiscaal advies

Mitsen en maren zijn bepaald geen zeldzaamheid als u het wetboek belastingen openslaat. Aangezien deze regelgeving voor veel ondernemers in onbegrijpelijke taal geschreven is, doen ze een beroep op het fiscaal advies van BW&S. Onze teamleden weten namelijk als geen ander hoe deze gecompliceerde wetgeving in elkaar steekt, waardoor ze precies weten wat werkt voor welke onderneming.

BW&S levert overigens niet alleen fiscaal advies aan ondernemers. Wij staan ook klaar voor particulieren die er belastingtechnisch maar niet uitkomen. Bent u al een poosje op zoek naar een partij die u kan voorzien van fiscaal advies? BW&S vertelt u graag meer over deze dienstverlening!

Fiscaal juridisch advies

Als ondernemer moet u zoveel verschillende varianten van belasting betalen, dat het geen overbodige luxe is om hulp te krijgen in de vorm van fiscaal juridisch advies. BW&S helpt u graag bij het aangeven van uw omzet-, loon- en inkomstenbelasting.

Omzetbelasting is bij het grootste gros ook wel bekend als btw. Voor het merendeel van producten wordt namelijk het hoge tarief gerekend, terwijl levensmiddelen een laag tarief kennen. Aangezien het erg nauw komt welk percentage u voor welk product of dienst betaalt, doet u er goed aan om een beroep te doen op ons fiscaal juridisch advies.

Fiscaal advies voor particulieren

BW&S voorziet particulieren eveneens van fiscaal advies. Successie is hier een mooi voorbeeld van. Zodra uw partner of een ander familielid komt te overlijden, bent u wettelijk verplicht om een deel hiervan over te dragen aan de overheid. Verschillende factoren zijn van invloed op de hoogte hiervan. Als er meerdere erfgenamen zijn, kan het erg ingewikkeld zijn om te bepalen wie wat krijt. Dankzij ons fiscaal advies voor particulieren, is er geen twijfel mogelijk over de verdeling en worden conflicten om geld in de kiem gesmoord.

BW&S

Het fiscaal advies van BW&S wordt op overzichtelijke wijze aan u gepresenteerd. Omzetbelasting, loonbelasting en inkomstenbelasting zijn niet de enige vormen van fiscaliteit waar we u mee kunnen helpen. Ook onderstaande services behoren tot ons dienstenpakket:

  • Vennootschapsbelasting
  • Dividendbelasting
  • Optimaliseren fiscale situatie korte en lange termijn

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het ervaren team van BW&S staat voor u klaar!