Accountants, adviseurs en administrateurs

Onze klanten

“Ik ken maar weinig adviseurs die zo hands on zijn als jullie”; zomaar één van de terugkoppelingen die we weleens van onze klanten hebben ontvangen. De hands on-mentaliteit die we uitstralen naar onze klanten uit zich in ons initiatiefrijke vermogen. We wachten niet af tot onze klanten naar ons toe komen, maar we spelen actief in op ontwikkelingen en processen die interessant kunnen zijn voor een ondernemer. We kijken verder dan de voor de hand liggende oplossingen en willen onze klanten ook écht vooruit helpen.

Met onze accountancydiensten richten we ons vooral op de volgende doelgroepen:

  • Directeur groot aandeelhouders
  • Eenmanszaken, maatschappen, stichtingen en VOF’s
  • Ondernemingen tot circa 75 personeelsleden

Onze overige diensten kunnen we ook voor grotere ondernemingen verrichten.

Wat wij doen voor onze klanten

Naast dat wij inzetbaar zijn als adviseur, kunt u als ondernemer voor vele andere diensten terecht bij BW&S B.V. Wij hebben onze diensten verdeeld in zes categorieën. U kunt bij ons aankloppen voor de volgende diensten:

Kom in contact met ons

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een vraag over vraag over een bepaalde dienst? Neem dan contact op met ons, dit kan telefonisch naar 0571-746020, of via een e-mail naar info@bw-s.org. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen Bel ons gelijk op: 0571-746020