Accountants, adviseurs en administrateurs

Loonadministratie Deventer

Is uw bedrijf aan het groeien en wilt u graag één of meerdere medewerkers in dienst nemen? Of heeft u al medewerkers maar wilt u de loonadministratie uit handen geven? BW&S kan u helpen met loonadministratie in Deventer en omgeving. Wij nemen deze taak van u over, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. De loonadministratie is verplicht om bij te houden wanneer u een of meerdere medewerker(s) in dienst heeft. Zo heeft niet alleen u, maar ook de Belastingdienst altijd zicht op de verschillende medewerkers en loonbetalingen. Met een ervaren team van specialisten kan BW&S u helpen met alles op het gebied van financiële administratie. Zo kunt u niet alleen voor loonadministratie in Deventer bij ons terecht, maar ook voor andere financiële kwesties.

Meer over BW&S

BW&S kan u helpen en ondersteunen bij alles rondom financiële administratie. Met dertien specialisten op het gebied van accountancy, advies en administratie is er altijd een medewerker die bij uw wensen past. De platte organisatiestructuur, korte lijnen, informele en open uitstraling, betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn kenmerken van ons bedrijf. Wij geven altijd persoonlijk advies en stellen een persoonlijk plan op maat op. Wij denken met u mee en nemen waar nodig het initiatief om u verder te helpen binnen uw bedrijf. Wij werken namelijk niet voor u, maar mét u als ondernemer.

De diverse diensten van BW&S

Naast loonadministratie in Deventer, kunt u bij ons voor vele andere diensten terecht. Hieronder vindt u een overzicht van onze dienstverlening. De diensten zijn verdeeld in zes categorieën, zodat het een duidelijk overzicht blijft:

  • Bedrijfsadviesdiensten: alles op het gebied van advies en begeleiding voor uw onderneming.
  • Administratieve dienstverlening: verzorgen van de aangiften omzetbelasting en de complete financiële administratie.
  • Personeels- (advies-) diensten: Advies op het gebied van personeel, salaris en salarisverwerking.
  • Accountancy diensten: aangiften vennootschaps-, inkomsten-, en dividendbelasting, samenstellen jaarrekeningen en publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel.
  • Fiscaal advies: advies op het gebied van diverse belastingen, successie en het optimaliseren van de fiscale situatie.
  • Interim personeel: bij ziekte of tijdelijke onderbezetting kunnen wij een tijdelijke kracht regelen.

Maak gratis vrijblijvend kennis met BW&S

Heeft u interesse in een samenwerking met ons voor uw loonadministratie in Deventer? Of wilt u meer informatie over onze andere diensten? Vraag vrijblijvend een offerte of kennismakingsgesprek aan, wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden die BW&S u kan bieden. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen, via e-mail of via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact    Offerte opvragen