Accountants, adviseurs en administrateurs

Accountancy

Ondernemen heeft veel leuke kanten, maar accountancy is één van de onderdelen waar men vaak minder blij van wordt. Het belang van accountancy mag echter niet onderschat worden. Is je administratie niet goed op orde, dan kan het een behoorlijk lastig karwei zijn om al het achterstallige werk in te halen.

Gelukkig kun je je accountancy uitbesteden aan BW&S, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt. Onze manier van werken is zoveel minder traditioneel dan de accountant van vroeger. We werken in de cloud, zodat jij over onze schouder mee kunt kijken wat we doen. Transparantie: dat is waar het om draait. BW&S biedt verschillende accountancy services aan, dus lees gerust verder om te achterhalen welke dienst het beste bij jou als ondernemer past.

Accountantskantoor

BW&S manifesteert zich nadrukkelijk als accountantskantoor, al kun je bij ons ook terecht voor salarisverwerking of andere personeelsdiensten. Naast ons hoofdkantoor in het Gelderse Twello, beschikken wij eveneens over vestigingen in Apeldoorn en in Zwolle. Wij zijn een accountantskantoor in de breedste zin van het woord. Onze dienst houdt niet op zodra de balans is opgemaakt. Wij geven je ook advies op maat. Dit doen we door korte lijntjes te houden en waar nodig in te springen.

Een van de diensten die wij aanbieden, is het samenstellen van jaarrekeningen. Aan het eind van het jaar vraagt de Belastingdienst iedere ondernemer om de balans op te maken en op te geven wat de behaalde winst en verlies van het desbetreffende jaar is. De overheid vraagt dit, zodat zij inzichtelijk kunnen maken hoe de vlag erbij hangt.

Tevens is het voor jou als ondernemer prettig om de jaarrekening in te zien, zodat je beter weet wat er aan het eind van het jaar op je banksaldo staat. Aangezien het aandragen van een jaarrekening verplicht is, is het van belang dat dit goed gebeurt. Ontbreekt je de tijd, dan doe je er goed aan om deze vorm van accountancy aan BW&S over te laten.

Accountant gezocht

Heb je al een tijdje naar een geschikte accountant gezocht, maar loop je telkens vast in je zoektocht? Wellicht kan BW&S je dan wel helpen. Behalve het samenstellen van jaarrekeningen, doen onze medewerkers ook graag de belastingaangifte voor jou en helpen ze jou graag bij het samenstellen van publicatiestukken. Hiervoor maken wij gebruik van handige scan- en herken software, wat jou zeeën aan tijd bespaart. Kwaliteit gaat bij ons boven de kwantiteit!

Het enige wat we van je vragen is om de in- en verkoopfacturen aan te dragen. De rest doen wij! Op die manier kunnen we de rapportage snel en goed verrichten. Dit maakt ons een uniek accountantskantoor!