Accountants, adviseurs en administrateurs

Accountant Zwolle

Wilt u graag een goede accountant in Zwolle? BW&S is een zeer professioneel accountantskantoor in Zwolle en helpt u graag met onder andere onze accountancy diensten. U kunt hierbij denken aan het samenstellen van publicatiestukken ten behoeve van de KvK of uw jaarrekeningen. Maar ook bij aangiften van vennootschaps–, inkomsten- en dividendbelasting helpen wij u graag. Bij de werkwijze van BW&S staat uw persoonlijke doel altijd centraal. Niet alleen bij het maken van de juiste beslissingen kunnen nemen steunen wij u. Ook helpen wij als accountant te Zwolle ondernemers in een lastige situatie deze te verbeteren. Ons team denkt tijdens alle werkzaamheden graag met u mee. Wij zijn dan ook altijd oprecht geïnteresseerd in de ondernemer en luisteren altijd. Hierbij stellen we kritische vragen. Zo willen wij achter uw drijfveren en eventuele valkuilen en problemen te komen. Het werk van BW&S is daarom altijd maatwerk. Voor een accountant Zwolle bent u bij BW&S dus aan het juiste adres! Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op.

Over BW&S als accountant te Zwolle

Alle dertien specialisten van BW&S richten zich op de advisering en ontzorging van het Midden- en Kleinbedrijf. BW&S zegt hierover het volgende: “Wij werken niet voor, maar mét de ondernemer. We zijn betrouwbaar, betrokken, proactief en denken met u mee. We kijken niet alleen naar de cijfers, maar staan ook naast jou als ondernemer. De platte organisatiestructuur, korte lijnen, informele en open uitstraling, betrouwbaarheid en betrokkenheid kenmerken ons kantoor. Daarbij zien we elke samenwerking als een gezamenlijke uitdaging.” BW&S is daarom dé accountant te Zwolle en omgeving voor uw midden- en kleinbedrijf.

Onze diensten

BW&S is een flexibel bedrijf met allerlei getalenteerde medewerkers. Onze medewerkers hebben verschillende specialisaties en dat stelt ons in staat om meerdere diensten aan te kunnen bieden. Behalve als accountant te Zwolle is BW&S ook uw administratiekantoor in Zwolle en kunnen we u helpen als bedrijfsadviseur. In totaal is onze dienstverlening onder te verdelen in zes verschillende categorieën. Behalve voor een accountant te Zwolle kunt u bij ons dan ook terecht voor de volgende diensten:

  • Bedrijfsadviesdiensten;
  • Fiscaal advies;
  • Administratieve dienstverlening;
  • Personeels- (advies)diensten;
  • Interim personeel.

Maak vrijblijvend kennis met BW&S

Wilt u meer informatie over een van de diensten van BW&S? Heeft u een specifieke vraag? Heeft u een accountant Zwolle nodig of wilt u graag vrijblijvend kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0571 746020 of een e-mailbericht te sturen naar info@bw-s.org. U kunt ook ons contactformulier invullen. Deze kunt u vinden onder de button ‘contact’. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact    Offerte opvragen