Accountants, adviseurs en administrateurs

Administratiekantoor Zwolle

Kan u wel wat hulp gebruiken bij uw financiële administratie in Zwolle? Wees gerust. Het team van BW&S bestaat uit accountants, adviseurs en administrateurs. Dit betekent dat wij, naast verscheidende andere diensten, ook graag met uw financiële administratie aan de slag gaan. Wat houdt dat in? Dat u er bijvoorbeeld voor kunt kiezen om uw gehele financiële administratie door ons te laten opzetten en optimaliseren. Dit wordt onder andere door middel van een scan- en herkensoftware gedaan. Wij kunnen bij het opzetten van de administratie, indien gewenst, ook enkel een begeleidende rol spelen. Wilt u enkel wat begeleiding? Dan is het een optie om, de door uzelf verzorgde financiële administratie in Zwolle, periodiek te laten beoordelen. Of heeft u hulp nodig bij de aangifte van de omzetbelasting? Ook daar helpen wij u graag bij. Kortom; BW&S is uw administratiekantoor in Zwolle.

Meer over BW&S

Maatwerk. Dat wis wat wij bij BW&S altijd leveren. Het team, dat bestaat uit dertien specialisten, stelt uw persoonlijke doel altijd centraal. Wij steunen u, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Wij zijn geïnteresseerd in uw verhaal en zullen altijd een luisterend oor bieden. Wel stellen wij hierbij kritische vragen. Dit doen wij om achter uw drijfveren en eventuele valkuilen en problemen te komen. De platte organisatiestructuur, korte lijnen, informele en open uitstraling, betrouwbaarheid en betrokkenheid kenmerken ons kantoor. Daarbij zien we elke samenwerking als een gezamenlijke uitdaging. BW&S werkt niet vóór, maar mét de ondernemers: betrouwbaar, betrokken en proactief.

Andere diensten BW&S

Naast dat wij uw administratiekantoor in Zwolle zijn, zijn wij ook uw accountant en bedrijfsadviseur. U kunt bij ons dan ook terecht voor de volgende diensten:

  • Personeels- (advies)diensten;
  • Accountancy diensten;
  • Bedrijfsadviesdiensten;
  • Fiscaal advies;
  • Interim personeel.

Maak eens vrijblijvend kennis met het team van BW&S!

Heeft u een specifieke vraag? Wilt u meer informatie over een van de diensten van BW&S? Of wilt u graag vrijblijvend kennis maken? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0571 746020 of een e-mailbericht te sturen naar info@bw-s.org. U kunt ook ons contactformulier invullen. Deze kunt u vinden onder de button ‘contact’. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. BW&S is uw administrateur in Zwolle moet u bij BW&S zijn!

Contact    Offerte opvragen