Accountants, adviseurs en administrateurs

Administratiekantoor Apeldoorn

Wilt u graag een kwalitatieve administrateur in Apeldoorn? Wij, van BW&S verzorgen graag uw financiële administratie. Ons team bestaat uit accountants, adviseurs en administrateurs. Dit betekent dat wij, naast verscheidende diensten, ook graag met uw financiële administratie aan de slag gaan. Zo kunt u ervoor kiezen om BW&S uw gehele financiële administratie te laten opzetten en optimaliseren (o.a. door middel van een scan- en herkensoftware). BW&S kan hierbij, indien gewenst, ook enkel een begeleidende rol spelen. Wij kunnen ook de door uzelf verzorgde financiële administratie in Apeldoorn periodiek beoordelen. Of heeft u hulp nodig bij de aangifte van de omzetbelasting? Ook daar helpen wij u graag bij. Kortom; BW&S is uw administratiekantoor in Apeldoorn.

Over BW&S

Het team van BW&S bestaat uit dertien specialisten die zich allen richten op de advisering en ontzorging van het Midden- en Kleinbedrijf. BW&S werkt hierbij niet vóór, maar mét de ondernemers. Wij zijn dan ook altijd oprecht geïnteresseerd in de ondernemer en luisteren altijd. Hierbij stellen we kritische vragen. Zo willen wij achter uw drijfveren en eventuele valkuilen en problemen te komen. Al het werk wat BW&S doet, is altijd maatwerk. Bij het maatwerk staat uw persoonlijke doel altijd centraal. Wij steunen u zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. BW&S kijkt niet enkel naar de cijfers, maar ook naar u als ondernemer. BW&S omschrijft zichzelf als betrouwbaar, betrokken en proactief. De platte organisatiestructuur, korte lijnen, informele en open uitstraling, betrouwbaarheid en betrokkenheid kenmerken ons kantoor. Daarbij zien we elke samenwerking als een gezamenlijke uitdaging.

Overige diensten BW&S

Naast administrateur is BW&S ook als accountant en bedrijfsadviseur werkzaam. U kunt bij ons dan ook terecht voor de volgende diensten:

  • Accountancy diensten;
  • Bedrijfsadviesdiensten;
  • Fiscaal advies;
  • Personeels- (advies)diensten;
  • Interim personeel.

Maak eens vrijblijvend kennis met het team van BW&S!

Wilt u meer informatie over een van de diensten van BW&S? Heeft u een specifieke vraag? Of wilt u graag vrijblijvend kennis maken? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0571 746020 of een e-mailbericht te sturen naar info@bw-s.org. U kunt ook ons contactformulier invullen. Deze kunt u vinden onder de button ‘contact’. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor een administrateur in Apeldoorn moet u bij BW&S zijn!

Contact    Offerte opvragen