Accountants, adviseurs en administrateurs

Administratiekantoor Apeldoorn

BW&S is het administratiekantoor in Apeldoorn waar u naar op zoek bent. Ons team bestaat uit 13 accountants, adviseurs en administrateurs die alles in het werk stelt om u wat verlichting te bieden. Klein van stuk, grootse daden: een beetje dat idee. Naast ons administratiekantoor in Apeldoorn, heeft BW&S ook nog vestigingen in Zwolle en Twello.

Daarmee zijn wij een alom bekende speler in het oosten van het land die al jarenlang de financiële administratie van ondernemers uit handen neemt. Wilt u meer weten over ons administratiekantoor in Apeldoorn? Op deze pagina vertellen we u meer over hetgeen wat we voor u kunnen betekenen.

Administratiekantoor BW&S

Door het geringe aantal werknemers bij administratiekantoor BW&S, zijn wij in staat om de lijntjes onderling kort te houden. Daardoor weten we goed hoe de vlag erbij hangt per ondernemer en sparren we onderling over oplossingen voor probleemstellingen. Naast een administratiekantoor in Apeldoorn, zijn wij ook een accountant in de breedste zin van het woord. Voorbeelden van diensten waarvoor u bij ons terecht kunt, zijn als volgt:

  • Jaarrekeningen opstellen
  • Belastingaangifte doen
  • Debiteuren- en crediteurenadministratie
  • Interim personeel werven

MKB’ers en zelfstandigen

MKB’ers en zelfstandigen behoren hoofdzakelijk tot de klantenkring van ons administratiekantoor in Apeldoorn. Als ondernemer zijn er dusdanig veel zaken waar u rekening mee dient te houden, dat de financiële administratie er soms bij inschiet. Vergeten wordt nog weleens dat het niet betalen van rekeningen en facturen behoorlijk wat problemen kan inluiden.

Dankzij de dienstverlening van BW&S, voorkomt u dit soort narigheden. Onze teamleden kunnen deze taken volledig van u overnemen. Heeft u meer een begeleidende rol voor BW&S in gedachten, dan behoort dat uiteraard ook tot de opties.

Persoonlijke begeleiding

BW&S is een administratiekantoor in Apeldoorn, dat altijd de belangen van u als ondernemer vooropstelt. Om het contact over en weer zo laagdrempelig mogelijk te houden, koppelen wij u aan een vast contactpersoon. Op die manier leren wij u als ondernemer goed kennen en weet u altijd bij wie u terecht kunt als u tegen bepaalde problemen aanloopt. Wij werken niet alleen voor u, maar ook met u. Door samen ten strijde te trekken, hopen we dat minder op gaat zien tegen de financiële administratie en u een betere inschatting kunt maken van het werk dat moet gebeuren.

Administratie Apeldoorn

Laat u uw administratie in Apeldoorn door BW&S doen, dan heeft u verschillende mogelijkheden. Indien uw hoofd er niet naar staat om de administratie zelf te verrichten, kunnen wij deze geheel van u overnemen. Bent u een control freak, maar beschikt u niet helemaal over het financiële inzicht? Probeer de administratie dan zelf te doen en dicht BW&S een adviserende rol toe. BW&S kan tevens als sparringpartner fungeren. U stuurt de administratie dan periodiek naar ons op, waarna wij de puntjes op de ‘i’ zetten. De opties zijn eindeloos!

BW&S

BW&S is een betrouwbaar, betrokken en proactief administratiekantoor in Apeldoorn. Bij alle werkzaamheden die wij verrichten voor onze partners, staat het doel van de ondernemer centraal. De samenwerking die we aangaan zien we als een avontuur. Deze gaan we aan met een gezamenlijke missie: u als ondernemer verlichting bieden. Bent u enthousiast en wilt u uw administratie mogelijk aan ons overdragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 0571 746020 of een e-mail te sturen naar info@bw-s.org.

Contact    Offerte opvragen