Accountants, adviseurs en administrateurs

Accountancy Deventer

Bent u op zoek naar de beste partner voor accountancy in Deventer? Zoek dan niet verder en neem vandaag nog contact op met de specialisten van BW&S. Wij helpen u namelijk graag met verschillende accountancy diensten in Deventer en omgeving. Wij werken niet voor, maar mét u als ondernemer. Wij kijken namelijk niet alleen naar de cijfers maar kijken ook samen met u wat het beste is voor u en uw onderneming. Wij zetten namelijk graag dat ene stapje meer dan de rest. Voor accountancy in Deventer kiest u daarom voor BW&S als uw partner. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Onze accountancy  in Deventer

BW&S levert vele diensten, onderverdeeld in zes categorieën. Een van die categorieën is accountancy in Deventer. Om u en uw onderneming zo goed mogelijk van dienst te zijn leveren wij binnen de categorie accountancy te Deventer verschillende diensten, waaronder:

  • Opstellen van jaarrekeningen;
  • Opstellen van publicatiestukken ten behoeve van de Kamer van Koophandel;
  • Aangifte vennootschaps-, dividend- en inkomstenbelasting.

U kunt dus bij ons terecht voor een breed pakket aan accountancy diensten. Maar dat is natuurlijk niet alles. Wij zijn u namelijk ook graag van dienst voor administratieve dienstverlening, personeelsdiensten, bedrijfsadviezen, fiscaal advies en voor interim personeel. Wij bieden dus veel meer dan alleen accountancy in Deventer.

Over BW&S

BW&S is een betrokken, betrouwbaar en proactief bedrijf dat altijd voor u klaar staat. Wij zijn een relatief jong accountantskantoor gevestigd in Twello. Ons team bestaat enkel uit ervaren specialisten die zich naast accountancy in Deventer ook richten op de advisering en begeleiding van het Midden- en Kleinbedrijf. Wij werken niet voor, maar met u als ondernemer. Wij helpen u namelijk verder, niet alleen met de cijfers maar ook met onderbouwde adviezen over de koers van uw onderneming. Samenwerken om de doelstellingen te behalen, daar staan wij voor.

Maak vrijblijvend kennis met onze specialisten

Wilt u meer weten over de diensten van BW&S met betrekking tot accountancy in Deventer? Of wilt u eens vrijblijvend kennis maken met onze specialisten om te kijken of wij ook u van dienst kunnen zijn? Neem dan vandaag nog contact op met ons door het contactformulier op onze site in te vullen, te e-mailen naar info@bw-s.org of te bellen naar 0571 746020 . Wij maken graag een afspraak met u om onze toekomstige samenwerking te bespreken. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Contact    Offerte opvragen