Accountants, adviseurs en administrateurs

Accountant in Twello

Wanneer u een onderneming hebt, is het samenwerken met een accountant onmisbaar. Een accountant in Twello kan u helpen met bijvoorbeeld het samenstellen van de jaarrekeningen, de aangiften vennootschaps-, inkomsten- en dividendbelasting en het samenstellen van publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel. Bij BW&S kunt u terecht voor uw complete financiële administratie. Met dertien ervaren specialisten kunnen wij u helpen met verschillende diensten. Wij staan klaar voor zowel het Midden- als het Kleinbedrijf. Dus bent u een starter en vindt u het lastig om te bepalen waar u moet beginnen, of bent u al verder en wilt u personeel aannemen? Wij kunnen u adviseren op elk vlak. Kortom: BW&S is dé accountant in Twello die u zoekt.

Over het bedrijf BW&S

BW&S is een accountant in Twello. Met dertien specialisten richten wij ons op het adviseren en ontzorgen van diverse ondernemingen. Onze kenmerken zijn de platte organisatiestructuur, korte lijnen, informele en open uitstraling, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Wij werken niet vóór de ondernemer, maar mét de ondernemer. Wij zijn geïnteresseerd in uw verhaal en zullen waar nodig initiatief nemen om u te helpen en ondersteunen. Mede door de persoonlijke aanpak, stellen wij ook altijd een plan op maat op. Hierbij houden wij rekeningen met uw persoonlijke doel. Of u nu een Midden- of Kleinbedrijf bent, BW&S staat altijd voor u klaar.

Onze diverse diensten

Naast dat wij inzetbaar zijn als accountant in Twello, kunt u als ondernemer voor vele andere diensten terecht bij BW&S. De diensten die wij aanbieden zijn verdeeld in zes categorieën, hieronder vindt u een rijtje:

  • Personeels- (advies-) diensten: advies op personeels- en salarisgebied en salarisverwerking.
  • Accountancy diensten: jaarrekeningen, publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel en aangiften vennootschaps-, inkomsten- en dividendbelasting.
  • Fiscaal advies: advies op het gebied van de financiële situatie en belastingen.
  • Bedrijfsadviesdiensten: compleet advies en begeleiding bij diverse vraagstukken op het gebied van financiële administratie
  • Interim personeel: wij kunnen zorgen voor een tijdelijke invulling van de functie bij bijvoorbeeld ziekte of tijdelijke onderbezetting.
  • Administratieve dienstverlening: verzorgen van de aangiften omzetbelasting en financiële administratie.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen bij BW&S? Of wilt u meer informatie over ons als accountant in Twello? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch naar 0571-746020, via een e-mail naar info@bw-s.org of via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact    Offerte opvragen