Accountants, adviseurs en administrateurs

Administratiekantoor in Twello

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Twello en omgeving? BW&S werkt niet voor, maar mét u. Wij kunnen voor u de gehele financiële administratie op ons nemen. Naast financiële administratie, kunt u bij ons voor meerdere diensten terecht. Zo zijn wij de partner voor ondernemers. Ons ervaren team bestaat uit adviseurs, administrateurs en accountants. Zo kunt u voor elke financiële dienst of vraag bij BW&S terecht. Dit werkt wel zo prettig. Bij het maatwerk staat uw persoonlijke doel centraal, wij steunen u hierin zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Wij denken met u mee.

Onze diensten

Met 13 specialisten op verschillende gebieden is BW&S hét administratiekantoor in Twello wat u zoekt. Naast administrateur, zijn wij voor meerdere diensten inzetbaar. Wij stellen altijd een persoonlijk plan op maat op, zodat wij u precies kunnen helpen en adviseren waar nodig. Hiervoor is het belangrijk dat wij samen op een lijn zitten. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden die BM&S u kan bieden. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Interim personeel: bijvoorbeeld bij ziekte of tijdelijke onderbezetting.
  • Bedrijfsadviesdiensten: Adviseren en begeleiden met diverse bedrijfskwesties.
  • Fiscaal advies: wij kunnen u van dienst zijn bij de financiële planning, het optimaliseren van de fiscale situatie, zowel privé als zakelijk en ondersteuning bij opvolging (-kwesties).
  • Accountancy- en administratieve dienstverlening: volledige administratie, aangiften omzetbelasting, jaarrekeningen, tussentijdse cijfers, aangiften inkomsten-, vennootschaps- en dividendbelasting.
  • Personeels-(advies)diensten: denk daarbij aan alles op het gebied van personeelszaken/salarisverwerking zoals wetgeving, cao’s enzovoort.

Meer over BW&S

BW&S werkt niet vóór, maar mét de ondernemer. Ons ervaren team bestaat uit 13 specialisten welke zich richten op het adviseren en helpen van ondernemers. Zowel voor de starters als voor het Middenbedrijf staan wij klaar. Onze kenmerken zijn korte lijnen, een informele en open uitstraling, betrouwbaarheid en betrokkenheid en een platte organisatiestructuur. Wij kunnen helpen bij zowel de jaarcijfers, als een advies over de fiscale mogelijkheden. Alles is mogelijk bij ons administratiekantoor in Twello. Om u perfect van dienst te kunnen zijn, nemen wij initiatief op momenten wanneer dat nodig is. Zo kunnen wij u datgene geven wat u nodig heeft.

Neem direct contact met ons op

Heeft u een vraag over één van de diensten van ons administratiekantoor in Twello? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte van BW&S? Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch naar 0571-746020, via een e-mail naar info@bw-s.org of via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact    Offerte opvragen