Accountants, adviseurs en administrateurs

Accountantskantoor Deventer

Bent u op zoek naar een goed accountantskantoor in Deventer of omgeving? Dan heeft u BW&S goed gevonden. Wij leveren vele diensten voor uw onderneming om uw werk uit handen te nemen. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat u altijd over de juiste cijfers beschikt, maar ook door u van de juiste adviezen te voorzien. Wij werken dan ook niet voor u, maar mét u als ondernemer. BW&S doet als accountantskantoor in Deventer en omgeving dus meer dan alleen het verzorgen van de juiste cijfers. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Ons accountantskantoor te Deventer

BW&S levert als accountantskantoor in Deventer vele diensten, waarschijnlijk meer dan u in eerste instantie van een accountantskantoor zou verwachten. Maar wij doen dan ook graag meer dan u verwacht, daarom leveren wij een breed pakket aan diensten:

  • Accountancy diensten;
  • Administratieve dienstverlening;
  • Personeelsdiensten;
  • Bedrijfsadviesdiensten;
  • Fiscaal advies;
  • Interim personeel.

U kunt bij ons accountantskantoor in Deventer dus terecht voor alles wat met accountancy, administratie en advies te maken heeft. Uw onderneming helpen is onze uitdaging en daar werken wij graag voor samen. Door net dat ene stapje verder te zetten dan u gewent bent zult u merken dat wij betrouwbaar, betrokken en proactief zijn. Meer weten over onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Over BW&S

U helpen uw doelstellingen te behalen, dat is ons doel als accountantskantoor in Deventer. Dit doen wij met een team dat bestaat uit enkel specialisten die zich richten op de advisering van het Midden- en Kleinbedrijf. De 13 specialisten die wij in dienst hebben allen hun eigen expertises. Wij werken niet voor, maar met u als ondernemer. Wij helpen u namelijk verder, niet alleen met de cijfers maar ook met onderbouwde adviezen over de koers van uw onderneming. Samenwerken om de doelstellingen te behalen, daar staan wij voor.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u meer weten over de diensten van ons administratiekantoor in Deventer? Of wilt u eens kennis maken met de specialisten achter BW&S? Maak dan eens een afspraak met ons. U kunt vrijblijvend contact met ons op nemen door te bellen naar 0571 746020 of door een email bericht te sturen. U kunt ook simpelweg het contactformulier op onze website invullen. Wij staan u graag te woord om vragen te beantwoorden en om zo spoedig mogelijk een afspraak met u te maken.

Contact    Offerte opvragen