Accountants, adviseurs en administrateurs

Accountantskantoor in Zutphen

Zoekt u een accountantskantoor in Zutphen en omgeving voor het samenstellen van de jaarrekeningen, het samenstellen van publicatiestukken ten behoeve van de Kamer van Koophandel of voor de aangiften vennootschaps-, inkomsten-, en dividendbelasting? BW&S kan u helpen en adviseren bij alles op het gebied van financiële administratie. Met dertien ervaren medewerkers is er altijd een specialist voor uw vraag. Of u nu een Midden- of een Kleinbedrijf bent, u kunt met alles terecht bij ons accountantskantoor in Zutphen en omgeving. Wij werken niet voor u als ondernemer, maar mét u als ondernemer. Zo voorzien wij u altijd van de juiste adviezen. Kortom: BW&S is hét accountantskantoor in Zutphen wat u zoekt.

Onze diverse diensten

Naast onze accountancy diensten, kunt u voor veel meer terecht bij BW&S. Onze specialisten bieden u een divers pakket aan diensten, zodat u precies kunt kiezen wat er bij u en uw onderneming past. Zo krijgt u de informatie die u nodig heeft. Hieronder vindt u onze diensten, verdeeld in zes categorieën:

  • Bedrijfsadviesdiensten: advies en begeleidingen bij diverse vraagstukken op het gebied van ondernemen en financiën.
  • Administratieve dienstverlening: verzorgen van de totale financiële administratie en aangiften omzetbelasting.
  • Accountancy diensten: samenstellen jaarrekeningen en publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel en aangiften vennootschaps-, inkomsten- en dividendbelasting.
  • Personeels- (advies-) diensten: salarisverwerking en advies op het gebied van personeel en salaris.
  • Interim personeel: tijdelijke invulling bij bijvoorbeeld ziekte of onderbezetting van een functie binnen uw bedrijf.
  • Fiscaal advies: advies op het gebied van verschillende soorten belasting en financiën.

Meer informatie over BW&S

BW&S bestaat uit een team met dertien specialisten, welke zich richten op de financiële administratie van uw bedrijf. Wij werken niet voor u, maar mét u als ondernemer. Dit betekent dat wij niet alleen druk zijn met cijfers, maar u ook adviseren over uw bedrijf. Wij nemen initiatief waar mogelijk, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Specifiek punt van ons is, dat wij altijd een persoonlijk plan op maat opstellen voor u. Zo gebeurt er precies wat nodig is voor uw onderneming. De kenmerken van ons zijn betrouwbaarheid, betrokkenheid, een informele en open uitstraling, korte lijnen en een platte organisatiestructuur. Het is fijn samenwerken met BW&S.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over ons accountantskantoor in Zutphen? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen over één of meerdere van onze diensten? Neem dan hiervoor contact met ons op. Dit kan telefonisch naar 0571-746020, via een e-mail naar info@bw-s.org of via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contact    Offerte opvragen