Accountants, adviseurs en administrateurs

Belastingadvies te Deventer

Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, successie en het optimaliseren van uw fiscale situatie zijn zaken waar wij u maar al te graag mee helpen. Voor al uw belastingadvies te Deventer omtrent de fiscale zaken bent u bij BW&S aan het juiste adres. We kijken niet alleen naar de cijfers, maar ook naar u als ondernemer. BW&S werkt niet voor, maar mét de ondernemer. Onze dertien specialisten staan voor u klaar en richten zich op belastingadvies te Deventer en omgeving van het Midden- en Kleinbedrijf. Dit doen zij altijd betrouwbaar, betrokken en proactief. Kortom: wij zijn het bedrijf dat u inschakelt voor belastingadvies in Deventer en omstreken. Meer weten over wat we met betrekking tot belastingadvies te Deventer en omgeving voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op.

BW&S: accountants, adviseurs en administrateurs

BW&S is een divers bedrijf, want naast belastingadvies te Deventer doen wij nog veel meer. Bij BW&S werken accountants, adviseurs en administrateurs. De diensten die wij gezamenlijk aanbieden zijn onder te verdelen in zes categorieën, te noemen: accountancy diensten, administratieve dienstverlening, personeelsdiensten, bedrijfsadviesdiensten, fiscaaladvies en interim personeel. Ons team denkt bij alle werkzaamheden altijd actief met u mee. Daarnaast staat uw persoonlijke doel continue centraal. We stellen wel kritische vragen. Dit doen wij om achter uw drijfveren en (eventuele) valkuilen te komen. We ondersteunen u bij het maken van de juiste beslissingen. Maar dat is niet het enige! Is er een lastige situatie? Dan helpen wij u deze verbeteren. Al ons werk is mede daarom altijd maatwerk. Voor belastingadvies in Deventer bent u bij BW&S dus aan het juiste adres!

Maak vrijblijvend en gratis kennis met BW&S

Bent u op zoek naar kwalitatief belastingadvies te Deventer of omgeving? Wij laten u bij BW&S graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Door geheel gratis en vrijblijvend kennis te maken met ons kunt u als ondernemer ontdekken hoe het is om samen met ons uw uitdaging aan te gaan. Of het nu gaat om administratieve zaken, het opmaken van jaarrekeningen of fiscaal, bedrijfs- (economisch) advies; BW&S staat voor u klaar als u belastingadvies in Deventer zoekt!

Belastingadvies in Deventer van BW&S

Bij BW&S bent u verzekerd van belastingadvies te Deventer door experts. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Voor verdere informatie zijn wij ook telefonisch te bereiken via 0571 746020 , of per e-mail. Optimaal belastingadvies te Deventer voor jouw midden- of kleinbedrijf krijg je van BW&S!

Contact    Offerte opvragen