Accountants, adviseurs en administrateurs

Ondernemersadvies

Bent u op zoek naar een gedegen ondernemersadviseur? Dan bent u bij BW&S aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het (begeleiden bij het) opzetten en optimaliseren van de periodieke managementinformatie om beter beslissingen te kunnen nemen. Hierbij maken wij optimaal gebruik van moderne ICT-tools. U kunt ons ook inschakelen bij bedrijfseconomische zaken, bij het opzetten van een businessplan, periodiek klankborden, het opzetten van een financieringsplan. Maar ook bij begeleiding bij de waardering van uw ondernemingen, de aankoop en verkoop van ondernemingen en bedrijfsopvolging zijn wij uw partner. Kortom: BW&S is uw ondernemersadviseur!

Starters beginnen bij BW&S

Het starterspakket van BW&S helpt startende ondernemers bij het regelen van alle essentiële zaken. Zo durft ook u de juiste keuzes te maken die u en uw onderneming de gewenste richting op laten gaan. Het starterspakket biedt ondersteuning bij onder andere de volgende onderdelen:

  • Opstellen van een ondernemingsplan (inclusief begroting);
  • Keuze rechtsvorm;
  • Zoektocht naar passende financiering;
  • Inschrijving Kamer van Koophandel/Belastingdienst;
  • Keuze verzekeringen;
  • Opstellen overeenkomsten;
  • Opzetten boekhouding;
  • IT-oplossingen.

Over BW&S; uw ondernemersadviseur

Al het werk wat BW&S doet is altijd maatwerk. Het team, dat bestaat uit dertien specialisten, stelt uw persoonlijke doel altijd centraal. Wij steunen u, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Wij zijn altijd geïnteresseerd in uw verhaal en zullen altijd een luisterend oor bieden. Wel stellen wij kritische vragen. Dit doen wij om achter uw drijfveren en eventuele valkuilen en problemen te komen. De platte organisatiestructuur, korte lijnen, informele en open uitstraling, betrouwbaarheid en betrokkenheid kenmerken ons kantoor. Daarbij zien we elke samenwerking als een gezamenlijke uitdaging. BW&S werkt niet vóór, maar mét de ondernemers: betrouwbaar, betrokken en proactief.

Maak eens vrijblijvend kennis met het team van BW&S!

Wilt u meer informatie over een van de diensten van BW&S? Heeft u een specifieke vraag? Of wilt u graag vrijblijvend kennis maken? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0571 746020 of een e-mailbericht te sturen naar info@bw-s.org. U kunt ook ons contactformulier invullen. Deze kunt u vinden onder de button ‘contact’. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor gedegen ondernemersadvies moet u bij BW&S zijn!

Contact    Offerte opvragen