Accountants, adviseurs en administrateurs

Administratiekantoor Zutphen

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Zutphen? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Want wij, van BW&S verzorgen graag uw financiële administratie. Het team van BW&S bestaat uit accountants, adviseurs en administrateurs. Dit betekent dat wij, naast verscheidende andere diensten, ook graag met uw financiële administratie aan de slag gaan. Zo kunt u ervoor kiezen ons uw gehele financiële administratie te laten opzetten en optimaliseren. Dit doen wij onder andere door middel van een scan- en herkensoftware. BW&S kan bij het opzetten van de administratie, indien gewenst, ook enkel een begeleidende rol spelen. Het is ook een optie om de door uzelf verzorgde financiële administratie in Zutphen periodiek te laten beoordelen. Of heeft u hulp nodig bij de aangifte van de omzetbelasting? Ook daar helpen wij u graag bij. Kortom; BW&S is uw administratiekantoor in Zutphen.

Andere diensten BW&S

Naast dat wij uw administratiekantoor in Zutphen zijn, zijn wij ook als accountant en bedrijfsadviseur werkzaam. U kunt bij ons dan ook terecht voor de volgende diensten:

  • Fiscaal advies;
  • Personeels- (advies)diensten;
  • Accountancy diensten;
  • Bedrijfsadviesdiensten;
  • Interim personeel.

Over BW&S

Al het werk wat BW&S doet is altijd maatwerk. Het team, dat bestaat uit dertien specialisten, stelt uw persoonlijke doel altijd centraal. Wij steunen u, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Wij zijn altijd geïnteresseerd in uw verhaal en zullen altijd een luisterend oor bieden. Wel stellen wij kritische vragen. Dit doen wij om achter uw drijfveren en eventuele valkuilen en problemen te komen. De platte organisatiestructuur, korte lijnen, informele en open uitstraling, betrouwbaarheid en betrokkenheid kenmerken ons kantoor. Daarbij zien we elke samenwerking als een gezamenlijke uitdaging. BW&S werkt niet vóór, maar mét de ondernemers: betrouwbaar, betrokken en proactief.

Maak eens vrijblijvend kennis met het team van BW&S!

Wilt u meer informatie over een van de diensten van BW&S? Heeft u een specifieke vraag? Of wilt u graag vrijblijvend kennis maken? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0571 746020 of een e-mailbericht te sturen naar info@bw-s.org. U kunt ook ons contactformulier invullen. Deze kunt u vinden onder de button ‘contact’. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor een administratiekantoor in Zutphen moet u bij BW&S zijn!

Contact    Offerte opvragen