Accountants, adviseurs en administrateurs

Administratiekantoor Deventer

Wilt u graag hulp bij uw administratieve werkzaamheden en bent u dus op zoek naar een administratiekantoor in Deventer? Zoek dan niet verder, de specialisten van BW&S staan voor u klaar! Wij helpen u dan ook graag door uw administratie uit handen te nemen. Hierdoor kunt u zich weer meer gaan focussen op waar u écht goed in bent: ondernemen. Door voor ons administratiekantoor in Deventer te kiezen bent u ervan verzekerd dat uw administratie altijd volledig, kloppend en up-to-date is. Hierdoor kunt u altijd beslissingen maken op basis van de juiste cijfers zodat u sneller en effectiever kunt ondernemen.

Meer dan een administratiekantoor

Wij bieden u verschillende administratieve diensten om u zo veel mogelijk werk uit handen te nemen. BW&S helpt u dan ook graag door de volgende diensten te leveren:

  • Verzorgen financiële administratie
  • Periodieke beoordeling van uw financiële administratie
  • Het opzetten en optimaliseren van uw financiële administratie
  • Het verzorgen van de aangifte omzetbelasting

Maar wij doen nog veel meer dan alleen uw administratie. Wij helpen u en uw onderneming namelijk ook graag met diensten als: accountancy, personeelsdiensten, bedrijfsadviezen, fiscaal advies en voor interim personeel. U kunt dus bij BW&S terecht voor een breed pakket aan diensten die u en uw onderneming verder helpen.

Over ons

BW&S is een betrokken, betrouwbaar en proactief bedrijf dat altijd voor u klaar staat. Ons team bestaat uit dertien specialisten die zich richten op de advisering van het Midden- en Kleinbedrijf. Wij werken niet voor uw bedrijf, maar met u als ondernemer. Wij helpen u namelijk verder, niet alleen met de cijfers maar ook met onderbouwde adviezen over de koers van uw onderneming. Samenwerken om de doelstellingen te behalen, daar staan wij voor en daarbij is iedere samenwerking voor ons een uitdaging.

Meer weten

Wilt u meer weten over een van onze diensten van ons administratiekantoor in Deventer? Of wilt u eens vrijblijvend kennis maken met een van onze specialisten om te zien hoe wij u en uw onderneming van dienst kunnen zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0571 746020 of door een email te sturen naar info@bw-s.org. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden.

Contact    Offerte opvragen