Accountants, adviseurs en administrateurs

Accountant Deventer

Wilt u graag een kwalitatieve accountant in Deventer? Dan helpt dit accountantskantoor in Deventer u graag verder met onder andere onze accountancy diensten. Al het werk wat BW&S doet, is altijd maatwerk. Bij het maatwerk staat uw persoonlijke doel altijd centraal. Wij steunen u zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Daarnaast helpen wij ondernemers in een lastige situatie deze te verbeteren. Tijdens alle werkzaamheden denkt ons team altijd graag met u mee. Wij zijn dan ook altijd oprecht geïnteresseerd in de ondernemer en luisteren altijd. Hierbij stellen we kritische vragen. Zo willen wij achter uw drijfveren en eventuele valkuilen en problemen te komen. Als u op zoek bent naar een accountant in Deventer of omgeving bent u bij BW&S dus aan het juiste adres! Had u meer willen leren over onze dienstverlening als accountant te Deventer? Neem dan gerust even contact met ons op.

Over BW&S als uw accountant te Deventer

Het team van BW&S bestaat uit dertien specialisten die zich allen richten op de advisering en ontzorging van het Midden- en Kleinbedrijf. Als accountant te Deventer en omgeving werkt BW&S hierbij niet vóór, maar mét de ondernemers. Ze kijken namelijk niet enkel naar de cijfers, maar ook naar u als ondernemer. BW&S omschrijft zichzelf als betrouwbaar, betrokken en proactief. De platte organisatiestructuur, korte lijnen, informele en open uitstraling, betrouwbaarheid en betrokkenheid kenmerken ons kantoor. Daarbij zien we elke samenwerking als een gezamenlijke uitdaging.

Onze dienstverlening

BW&S is een flexibel bedrijf met allerlei getalenteerde medewerkers. Onze medewerkers hebben verschillende specialisaties en dat stelt ons in staat om meerdere diensten aan te kunnen bieden. Naast accountant te Deventer is BW&S ook als administrateur en bedrijfsadviseur werkzaam. In totaal is onze dienstverlening onder te verdelen in zes verschillende categorieën. Behalve voor een accountant te Deventer kunt u bij ons dan ook terecht voor de volgende diensten:

  • Bedrijfsadviesdiensten;
  • Fiscaal advies;
  • Administratieve dienstverlening;
  • Personeels- (advies)diensten;
  • Interim personeel.

Maak vrijblijvend kennis met het team van BW&S!

Wilt u meer informatie over een van de diensten van BW&S? Heeft u een specifieke vraag? Heeft u een accountant Deventer nodig of wilt u graag vrijblijvend kennis maken? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0571 746020 of een e-mailbericht te sturen naar info@bw-s.org. U kunt ook ons contactformulier invullen. Deze kunt u vinden onder de button ‘contact’. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op zodat we de mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken.

Contact    Offerte opvragen